jj nebud uz tak prekvapena. Rebricky, ktore som si ako mlady tak horlivo vystrihoval a posielal hlasy a ak sa Maideni neumiestnili niekde, alebo ziskali miesta ako SKLAMANIE hned som do redakcie pisal horlive listy.
a dnes ked mam vsetky casaky od ich zaciatkov a vidim to, co som nejak nikdy nevnimal. ked nebol album, maideni akoby neexistovali. a o rok zas hup na prve miesto. a tak..
a dnes co to leti svetom: "Fraška? Filmových porotcov zažalovali za branie úplatkov"
Mna vobec neprekvapuje, ze Maideni ziskali toto ocenenie. tak ako muselo byt snad kazdemu jasne, ze s Ed Force One poletia na Brit Awards. To bolo az tak jasne, ze dakovacku natocili este pred uzavretim hlasovania, ako letelo sietou.
takze sa nehadajme, ty teda beries na ocenenia nejaky zretel dajme tomu este, pricom ja uz absolutne nie (tak ako Crusader moze mat koncert bez kulis - co aj ja, ale ked vidim, ze maju komercne najuspejsie turne a ich produkcia sa zmensuje, tak sa nebojim cosi utrusit). A celkovy moj odpor pada jedine na tych sakáčov, ktori to vsetko ovladaju. Ty si myslis, ze Maideni mali nejaku Grammy ziskat az teraz? si zober za kolko rokov ju ziskala Metalika. Maideni ju mali ziskat uz davno minimalne za nejake ich mamutie turne. pozri si 10 rokov dozadu rockove nominacie a zdvihne sa ti zaludok
To ako pred rokom vyhrala Marta skokana roku na Nove. Doposial o nej skoro nikto nepocul, na koncertoch sa nas tlacilo par stoviek a zrazu sup do Superstar a hned Skokan Roku s tym, ze ju planovali dat do dalsej superstar, co odmietla tesne pred aktualnym ocenovanim, kde mala predavat cenu za Skokana sama a hned ju odvolali.
Ja byt manager uz davno ovladam odovzdavania cien, co je najvacsia reklama aka moze byt. A verim, ze oni to uz robia tiez. Maideni neboli nikdy taky priechodny ako dnes. Tak uz sa to podarilo. zasmial som sa, akej kritike celil Kerrang v 1984 kedy maideni vyhrali snad vsetko a potom cislo s vysledkami tvorila asi polka clanky o Maiden. v dalsom uz zverejnovali listy adresovane Rodovi, kolko ho to vsetko stalo
Stevea som videl prist na ocenovanie myslim len raz. a to bolo za jeho prinos hudbe. asi ma na to tiez svoj nazor. Nezabudajme na ten jeho "usmev" z Brit Awards
http://www.youtube.com/watch?v=4QVszdciE4csrat na rebricky, my vieme kto je najlepsi! a kamaratom ne-metalistom a rodicom som potreboval dokazovat vyhrami v rebrickoch, ze Maideni su no1 niekedy na zakladke