Moderátori: Dragontears, Majo, IMS, Zdenius
Zdenius píše:to co je Beehive Boogie?![]()
no musim sa hrdo prihlasit ze Blavu 1993 som nasiel ja, mal ju isty stary chlapik niekde od Ziliny a isiel tam jeho brat alebo kto na koncert a mali diktafon a tak mu povedal ze nech to nahra a stalo sa. poslal mi pasku a dal som to na cdrozhodil som vsemozne inzeraty a chytil na nakoniec uplne na moje stastie. Zilinu 1995 ale uz sakra neviem od koho som ziskal
Bansku to uz som nahraval ja
Zdenius píše:hmmm ja mam ten singel ako shaped picture disc a uz si ani nespominam ze take becko tam je![]()
Zdenius píše:to co je Beehive Boogie?![]()
Zdenius píše:dnesne nove prirastky.. Bologna 81 DVD, St John 99 DVD, Bremen 1990 DVD, NY 1982 DVD. ked tam sledujem niektore tie DVDcka tam doma mam omnoho lepsie kopie na VHS, napr. chudaci daju na Bolognu 81 az 2 verzie od roznych ludi a ja mam doma omnoho lepsiu.. uz by som si mohol kupit ten dvd rekorder, svet ma potrebuje![]()
Crusader píše:A ty se divis ze na blaze plivali ? Vzdyt za to co tam predvadel bych si odpliv i ja .... to bylo neco TAK strasnyho, ze se divim, ze ho nekdo nenakopal do prdele ...
nejakej chudak v chile da majlant za koncert na kterej pul roku setri a pak ma poslouchat takovou hruzu ... bylo skvele videt jaky jsou blaze a steve nervaci a zurivci ...
jinak i na real live tour v 93 nekde v milane uplne stejne dopadl bruce
zpival tak STRASNE, ze to nekdo nevydrzel a plivl na nej ... pak to dozpival steve a bylo to jeste horsi))
Crusader píše:No to zase nesouhlasim, real live death neni tak spatne - vybrali ze vsech koncertu to lepsi, ale mel i vylozene skvele koncerty ... napr berlin ... naprosto dokonale ! V Ostrave zacal zpivat skvele az po pulce koncertu .... take se neda rict ze vy to bylo cele spatne, ale cim mizernejsi naladu mel, tim horsi vykony podaval ... mozna bych ho chapal ze je na steva nasranej, ale aby to odsirali fans ... to bylo docela neprofesionalni.
Teraz tam je Banska 2000majusko666 píše:http://maidennorway.proboards58.com/
Zaregistrujte sa a stahujte do zblbnutia... je tam aj Bratislava 1993 a ine rarity...
Ak by tam niekto nasiel pesnicku Beehive Boogie, tak mi dajte vediet... pripadne, ak ju niekto ma, bol by som velmi stastny, keby mi ju poslal... 'kujeeem!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia