Moderátori: Dragontears, Majo, IMS, Zdenius
The-X-Factor-Blaze píše:A čo tak sa porozprávať o tom ako Vám zmenil život Iron maiden
stahl.1 píše:The-X-Factor-Blaze píše:A čo tak sa porozprávať o tom ako Vám zmenil život Iron maiden
Mne ho menia uz 15 rokovaj ked som teraz trochu od nich polavil...hadam to novy album zmeni...
The-X-Factor-Blaze- nemyslis ze zakladas aj dost zbytocne temy?a nemusis hned pisat do kazdej temy...40 prispevkov za par dni to je uz co povedat
The-X-Factor-Blaze píše:stahl.1 píše:The-X-Factor-Blaze píše:A čo tak sa porozprávať o tom ako Vám zmenil život Iron maiden
Mne ho menia uz 15 rokovaj ked som teraz trochu od nich polavil...hadam to novy album zmeni...
The-X-Factor-Blaze- nemyslis ze zakladas aj dost zbytocne temy?a nemusis hned pisat do kazdej temy...40 prispevkov za par dni to je uz co povedat
Každému tu niečo vadí... však toto fórum je nato aby sme tu rozoberali veci o maiden
tiffani píše:The-X-Factor-Blaze píše:stahl.1 píše:The-X-Factor-Blaze píše:A čo tak sa porozprávať o tom ako Vám zmenil život Iron maiden
Každému tu niečo vadí... však toto fórum je nato aby sme tu rozoberali veci o maiden
ano, konstruktivne a k veci. Nie zbytocne temy, hlupe otazky ako v Marecku, podejte mi pero na temu hrdobec a podobne.
stahl.1 píše:The-X-Factor-Blaze píše:A čo tak sa porozprávať o tom ako Vám zmenil život Iron maiden
Niromwell píše:...teraz už nemôžem klasické rádiové hity ani vystáť, predtým mi nevadili
Beast34 píše:Niromwell píše:...teraz už nemôžem klasické rádiové hity ani vystáť, predtým mi nevadili
no kamarade tak toto je svata pravda
Crusader píše:Beast34 píše:Niromwell píše:...teraz už nemôžem klasické rádiové hity ani vystáť, predtým mi nevadili
Problem je, ze na Slovensku neexistuje zadne rock/metalove radio ...
Beast34 píše:Crusader píše:Beast34 píše:Niromwell píše:...teraz už nemôžem klasické rádiové hity ani vystáť, predtým mi nevadili
no kamarade tak toto je dalsia svata pravda
tiffani píše:Beast34 píše:Crusader píše:Beast34 píše:Niromwell píše:...teraz už nemôžem klasické rádiové hity ani vystáť, predtým mi nevadili
no kamarade tak toto je dalsia svata pravda
take radio fm (rock fm kedysi) ma aspon v pondelok rockovu/metalovu dvojhodinovku.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť