Crusader píše:Ale me nikdo nevynasel!
Neber to doslovne, ani ako urazku, jednoducho "vynaset" znamena u mna ze si presiel cez barieru von, ako si pisal dalej.
... A abych tam byl jen proto, ze by se mi mohl jeden dezolat, co zdravi kamose pozdravem "na straz", je presvedcen ze za vsechno zlo sveta muzou USA a generuje jednu perlu za druhou poskleboval? No to nasrat...
Mne je to jasne, ak narazas na cloveka co ma podobne meno ako ja, tak to si musis riesit s nim

Ty si mel stesti, ze proti Gersovi je ten boj vzdycky nejmensi, vcera jsem to sledoval z nadhledu a opet proti Janickovi to bylo celkem v pohode, ale uprostred a vlevo to bylo jak ocean... v kterem bylo prubezne 6-7 mosh pitu (ale v tech je to paradoxne nejvic v pohode, protoze te nikdo nedrti - za to drti ty pred nimi smerem k bariere).
No z toho co som videl ked som mal moznost sa otocit, tak najhorsie to vyzeralo v strede. Demonaz by urcite rad k tomu nieco povedal ked tu zavita.
Niekedy aj napravo to nebola ziadna slast, v Prahe som tiez stal na tejto strane, a bolo to ovela lepsie. Radsej 10x Prahu

Tohle se v UK nebo Nemecku (pokud to neni Frankfurt a neni tam polaku jak nasrano) nestane ... proc? Proc jsou polaci a rekove takova hovada? Maji nejake mindraky
Tak stale je to o de-mentalite naroda. A oni su taki. Beriem to ako fakt.
Kazdopadne je to uz pase, IM to maji za par...
Citim to rovnako. Max 5 rokov a konec.