zdenoeddie píše:Prva show bolo neskutocne sialenstvo. Toto som snad zazil asi len na Szigete v 2010... este ze som stal pri bariere, inak ma tiez vynesu (zdravim Crusa

).
Ale me nikdo nevynasel!
Me jen pomohli pres barieru a dal jsem sel hezky po svych. Jen jsem po tech 5 hodinach stani mel problem na ni uz sam vylezt, kdyz se kolem me ze vsech stran tlacili ti velmi ohleduplni a castecne nepricetni "super fans" polske narodnosti, no a taky jsem si nechtel znicit fotak, ktery me stal 1300 eur - pro nekoho drobne, pro me ne.
Ja si nemusim nic dokazovat, ze za barierou budu za kazdou cenu, na to jsem uz "prilis" stary. A abych tam byl jen proto, ze by se mi mohl jeden dezolat, co zdravi kamose pozdravem "na straz", je presvedcen ze za vsechno zlo sveta muzou USA a generuje jednu perlu za druhou poskleboval? No to nasrat, sve zdravi si cenim vic a mam tolik rozumu, ze vim kdy to jeste ma smysl a kdy uz ne. Tohle bych mozna resil ve 12 letech, ale ne v 50. Po transplantaci ledviny si tohle nemuzu dovolit, protoze ji mas v brise a tam neni moc chranena.
V bezne situaci mezi pricetnymi fans nemam zadny problem se prodrat dozadu sam, ale tihle polsti agresivni psychopati te proste dozadu nepusti (treba vyse jmenovany tam nikdy na bariere nebyl).
Ja moc dobre vedel do ceho jdu a kdyz jsem usoudil, ze v polsku to lepsi uz nebude (asi bych nemel tak casto jezdit na sever, to pak meni usudek), tak jsem proste sel pryc. Bylo zajimave, ze u druheho koncertu to uz tak zle nebylo, ale to nemuzes vedet... treba Marek Jurica mel barieru na oba koncerty a rovnou se na to vysrali, protoze "nejsou blazni".
Ty si mel stesti, ze proti Gersovi je ten boj vzdycky nejmensi, vcera jsem to sledoval z nadhledu a opet proti Janickovi to bylo celkem v pohode, ale uprostred a vlevo to bylo jak ocean... v kterem bylo prubezne 6-7 mosh pitu (ale v tech je to paradoxne nejvic v pohode, protoze te nikdo nedrti - za to drti ty pred nimi smerem k bariere).
Bruce sice polaky oznacil za nejlepsi crowd, ale uz asi zapomnel, jak tam posledne show prerusil a velmi durazne jim rekl, ze jestli se nesklidni, hrat uz nebudou...
Kdo si chce uzit show, jde na sever nebo do Parize, tam je to uplne o necem jinem, lidi se tam sice "jen" bavi, ale kvalita crowd se prece neposuzuje jeji brutalitou a nepricetnosti. Vzhledem k tomu, ze tohle byl muj 83 koncert, tak me absolutne netrapi, ze jsem zrovna ted musel jit do 15 rady...
Co je nejzajimavejsi, tak finalni srovnani socialni skupiny "fans IM" v ruznych zemich. Proc ve Svedsku nebo Finsku jsou vsichni usmati a naopak te maji tendenci tahnout dopredu k nim a v Polsku nebo na Slovensku bys za to jit dopredu spis dostal pres drzku? Vzdyt v Ziline 3 strejcove v sustakovkach skopali a vyzuli z bot frajera, co si chtel jen vepredu zahrozit... nebo nejaka obstarozni fiflena se tam rozcilovala, co si ty lidi dovoluji, do ni v 5 rade lehce strcit.
Tohle se v UK nebo Nemecku (pokud to neni Frankfurt a neni tam polaku jak nasrano) nestane ... proc? Proc jsou polaci a rekove takova hovada? Maji nejake mindraky?
Kazdopadne je to uz pase, IM to maji za par...