Škoda, že sa budúci rok nezastavia v Grécku, Chorvátsku, Rakúsku, Maďarsku...z toho usudzujem, že turné sa možno pôjde aj v roku 2025, ak teda bude rok 2024 čisto iba zámorie..a stále čakám kedy sa vrátia na Island

Moderátori: Dragontears, Majo, IMS, Zdenius
grmi666 píše:Neuveriteľný setlist!! Kto by to bol povedal, že sa ešte dakedy dočkáme určitých piesní zahraných naživoZa mňa k dokonalosti chýbala jedna "epic" pieseň zo Senjutsu, ktorú by som vymenil za inú "epic" pieseň zo Senjutsu, ktorú zaradili do setlistu
![]()
Už nech tu máme utorok
jason46 píše:grmi666 píše:Neuveriteľný setlist!! Kto by to bol povedal, že sa ešte dakedy dočkáme určitých piesní zahraných naživoZa mňa k dokonalosti chýbala jedna "epic" pieseň zo Senjutsu, ktorú by som vymenil za inú "epic" pieseň zo Senjutsu, ktorú zaradili do setlistu
![]()
Už nech tu máme utorok
Co by si vymenil?
Prvy koncert v skutku brutalny. Energia, kulisy, setlist, atmosfera, ktora bola v hlave, lepsie to zacat nemohlo.
Boli nejake muchy/chyby, vypadky techniky (Adriana som tak nasrateho este nevidel, ze by uplne prestal hrat 2x), ale v ziadnom pripade to aspon za mna neubralo na dojme.
Ideme dalej utorok/streda.
jason46 píše:grmi666 píše:Neuveriteľný setlist!! Kto by to bol povedal, že sa ešte dakedy dočkáme určitých piesní zahraných naživoZa mňa k dokonalosti chýbala jedna "epic" pieseň zo Senjutsu, ktorú by som vymenil za inú "epic" pieseň zo Senjutsu, ktorú zaradili do setlistu
![]()
Už nech tu máme utorok
Co by si vymenil?
Prvy koncert v skutku brutalny. Energia, kulisy, setlist, atmosfera, ktora bola v hlave, lepsie to zacat nemohlo.
Boli nejake muchy/chyby, vypadky techniky (Adriana som tak nasrateho este nevidel, ze by uplne prestal hrat 2x), ale v ziadnom pripade to aspon za mna neubralo na dojme.
Ideme dalej utorok/streda.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť